Våra filmproduktioner

Våra filmproduktioner

                     

En konferens eller ett seminarium innebär ofta ett intensivt informationsflöde för deltagarna. För att skapa ett välbehövligt utrymme för reflektion, eftertanke eller ett gott skratt, är inspirationsfilmer ett kraftfullt verktyg. Genom att lägga in en, eller flera korta filmsekvenser under ert event får deltagarna möjlighet att betrakta sin egen och företagets situation från ett annat perspektiv.

Under åren har vi producerat en mängd filmer till våra kunder för deras evenemang, allt från reklam-, inslags- och jubileumsfilmer, till rena mötesdokumentationer och specialskrivna ”corporate storytelling”-filmer.

Titta gärna på våra case-filmer och låt dig inspireras!
OM OSS PÅ KAGAN
Dokumentärfilm

I tjugo års tid har vi på Kagan Meetings arrangerat möten i hela Sverige.

Här visar vi på förberedelsearbete och resultat när vi jobbar på stora arenor.

Dokumentära filmer som denna ingjuter stolthet, hopp och arbetslust till de som tittar. Att dokumentera goda exempel är ett bra sätt att sprida framgångsrika metoder och arbetssätt.

dokumentationsfilm

Behåll känslan från ett lyckat arrangemang – gör en dokumentationsfilm!

Med hjälp av musik, stämningsfyllda klipp och glada miner kommer du ihåg vad som hände och återupplever känslan från ditt arrangemang.

inbjudningsfilm

Man kan locka besökare till en konferens på flera olika sätt. Ett annorlunda och uppseendeväckande vis är att skicka ut en inbjudningsfilm.

Konferensens moderator eller kanske företagets VD lockar med hintar om innehållet.

Animerad

Att göra en animerad film är ett spännande sätt att förklara komplexa situationer och problem. Med hjälp av grafik och en tydlig berättarröst kan du förklara sammanhang, orsak och verkan på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt.

Inspirationsfilm

Alla människor behöver inspiration och påfyllnad av god energi. Genom att starta ett möte eller en sammankomst med att höja blicken, se möjligheter och tillsammans se en tankeväckande historia lägger grunden till ett bra möte.

Kagan Meetings AB

Postadress: Box 166

101 23 Stockholm

Proudly created by Kagan Meetings © 2018. Kagan Meetings. All Rights Reserved.

Följ oss på instagram

kagan_meetings_script.png